Легендарният рок изпълнител Брайън Адамс идва в България на 8

...
Легендарният рок изпълнител Брайън Адамс идва в България на 8
Коментари Харесай

Брайън Адамс идва у нас на 8 декември

Легендарният рок реализатор Брайън Адамс идва в България на 8 декември, с цел да зарадва всички свои почитатели с трогателен и паметен концерт в зала " Арена София ". Събитието е част от международното му турне " So happy it hurts ", а билетите влизат в продажба на 26 май тъкмо в 10 часа в мрежата на " Ивентим " в цялата страна.

Мащабното турне на актьора към този момент започва в Съединени американски щати и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде обещано в София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум " So happy it hurts ", публикуван предходната година и номиниран за премия " Грами ". Албумът е основан напълно от канадския артист по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва самичък, свирейки на разнообразни принадлежности.

" Условията, в които бяхме сложени по време на пандемията, трансформираха метода, по който бяхме привикнали да вършим музика. С бандата ми нямахме опция да се съберем и да работим дружно върху новия албум, по тази причина взех решение да го направя самичък. Това ми оказа помощ да осъществя една фантазия - да бъда барабанист ", споделя Брайън Адамс.

Част от песните от " So happy it hurts " ще чуем онлайн от сцената на зала " Арена София ". Сет листът на турнето ще включва повече от 20 части от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, измежду които дуетна му ария с починалата Тина Търнър " It`s only love ", " Everything I do ", " Have you ever really loved a woman ", " Cuts like a knife ", " Run to you " и още доста други.

Носителят на голям брой оценки, измежду които 3 номинации за " Оскар ", 5 номинации за " Златен глобус ", премия " Грами " и 20 награди " Джуно ", ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо театрално наличие на 8 декември. Всички, които не желаят да пропуснат тази прочувствена нощ с един от най-хубавите изпълнителни онлайн за всички времена - Брайън Адамс, могат да закупят своите билети от 26 май, когато пропуските - на цена от 90 до 150 лева, влизат в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Организатор на събитието е NUCOAST CONCERTS.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР