Легендарният промоутър Боб Аръм продължава със заканите преди предстоящия мач

...
Легендарният промоутър Боб Аръм продължава със заканите преди предстоящия мач
Коментари Харесай

Аръм: Кобрата ще нокаутира Джошуа

Легендарният промоутър Боб Аръм продължава със заканите преди идния мач на клиента му Кубрат Пулев против Антъни Джошуа за международната купа в IBF. Двете страни сега договарят изискванията по мача и при започване на 2020 година би трябвало да има изясненост към провеждането му. 

88-годишният Аръм неотдавна разгласи, че има вяра в Кобрата и съгласно него той може да нокаутира британеца. Сега стигна и по-далеч, като е на мнение, че не просто българинът може да се оправи с тази задача, само че и ще завърши вечно кариерата на британеца след срещата им. 

Нека ви издам една дребна загадка. Ако желаете се съгласявайте, в случай че желаете - недейте. Но по това време следващата година - средата на декември 2020 година - Антъни Джошуа към този момент няма да е топбоксьор и с кариерата му ще е завършено. И съм безапелационен в това. "

" Защото имам едно момче в организацията си - Кубрат Пулев, което ще го просне по зад*ик и ще го нокаутира безогледно в идната им среща. Всички знаят, че идващият противник на Джошуа ще е точно той и по-късно ще свърши за бокса ", съобщи Аръм пред TalkSport. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР