Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че според

...
Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс заяви, че според
Коментари Харесай

Скоулс: Дори Меси би имал проблеми в Манчестър Юнайтед сега

Легендарният полузащитник на " Манчестър Юнайтед " Пол Скоулс съобщи, че съгласно него даже Лионел Меси ще изпитва усложнения, в случай че пристигна на " Олд Трафорд ", поради моментната форма на,,червените дяволи “.

,,Юнайтед " се усеща като " Ливърпул " отпреди години, като че ли повтаряме всички тези неточности, които те правеха “, показа той за ESPN.,,Наблюдавахме отдалеко " Ливърпул " и " Манчестър Сити ", които сменяха мениджъри и не намираха верния път. В момента като че ли ние се трансформираме в тях “, продължи някогашният британски национал.,,Имам възприятието, че " Ливърпул " и " Сити " ни се присмиват, тъй като функциите се размениха “.

Жозе Моуриньо похарчи повече от 350 млн. евро за прехвърляния, откакто дойде на,,Олд Трафорд “ през 2016 година. Въпреки това, " Юнайтед " надалеч не задоволява с представянето си без значение от привличането на футболисти като Алексис Санчес и Пол Погба.

,,Не мисля, че липсва качество в тима - разяснява Скоулс състава. - Мисля, обаче, че на отбора му липсват няколко класни футболисти, за разлика от останалите топ тимове – свързващо звено сред халфовата линия и нападателите, както и полузащитник, който да управлява топката “.

,,Чувството е като че ли всеки, който идва в отбора, изпитва усложнения. Мисля, че в случай че подпишем с Лионел Меси в този момент, даже той няма да бъде в добра спортна форма. Смятам, че Моуриньо е превъзходен треньор, само че хората се питат за какво тимът му продължава да бъде надиграван “, приключи Скоулс. 

" Манчестър Юнайтед " гостуват на " Челси " в дербито на 9-ия кръг във Висшата лига в събота от 14:30 часа. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР