Легендарният полузащитник Михаел Балак призна, че се надява един ден

...
Легендарният полузащитник Михаел Балак призна, че се надява един ден
Коментари Харесай

Балак иска да види Клоп начело на Германия

Легендарният полузащитник Михаел Балак призна, че се надява един ден мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп да застане отпред на националния тим на Германия. За момента експертът не е давал индикации, че е подготвен да води Маншафта, само че това може да се промени вбъдеще.

" Защо един от най-хубавите треньори в света да не е претендент за народен селекционер на Германия? Не става въпрос дали той има нужните качества, а за това дали желае да бъде народен треньор. Той е в позиция, в която може да избере всичко. Ако един ден се умори да бъде клубен треньор, позицията като народен селекционер на Германия би била чудесна за него. Това би било съвършено ", съобщи Балак.

Той не скри, че е впечатлен от работата на Клоп отпред на Ливърпул.

" Впечатляващо е по какъв начин Клоп сложи Ливърпул на върха, изведе ги до купата в Шампионската лига, а в този момент завоюва и Премиър лийг. Той донесе нов дух в клуба. Като жесток работохолик, той изисква най-хубавото от своите играчи. За мен Юрген той е необикновен треньор, може би измежду трите най-хубави в света ", добави някогашният халф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР