Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер ще се подложи

...
Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер ще се подложи
Коментари Харесай

Надежда: Вдигат на крака Шумахер с иновативна операция

Легендарният водач от Формула 1 Михаел Шумахер ще се подложи на новаторска интервенция в Париж, която може да му върне двигателните функционалности, оповестяват международните организации.
Видния френски експерт доктор Филип Менаш възнамерява да вземе кръвоносни съдове от сърцето на Шумахер и да ги трансплантира в мозъка му.
Операцията би трябвало да се извърши в болница „ Жорж Помпиду “ във френската столица. „ Успяваме да регенерираме цялата нервна система. Взимаме кръвоносни съдове от сърцето и ги вграждаме в мозъка на пациента. Това е извънредно рискова интервенция и е доста мъчно да се планува какъв ще е изходът “, разяснява доктор Менаш преди време за новаторския си метод, само че без да каже нищо съответно за Шумахер.

Надеждата на околните на някогашния водач на Бенетон, Ферари и Мерцедес е, че след интервенцията той ще възвърне двигателните си функционалности и ще може да стане от болничното легло.
За момента към момента няма информация по кое време ще бъде осъществена процедурата.
Миналата есен Шумахер бе на скрито лекуване при доктор Менаш в Париж, като се появиха разнообразни клюки, само че по този начин и не стана ясно какви операции за осъществени на седемкратния международен първенец във Формула 1. Сега Шумахер, който е прикрепен на легло от повече от шест години след ски случай в края на 2013 година, още веднъж ще бъде превозен в Париж, където кардиологът да извърши интервенцията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР