Легендарният певец Мустафа Чаушев се разминал на косъм със смъртта.

...
Легендарният певец Мустафа Чаушев се разминал на косъм със смъртта.
Коментари Харесай

Мустафа Чаушев: Стреляха по мен, мислех, че умирам!

Легендарният артист Мустафа Чаушев се разминал на косъм със гибелта. Преди година турски водач стреля по изпълнителя, до момента в който той пътува със фамилията си и едвам не го убива, научи HotArena.

„ Куршумът мина на милиметър от главата ми. Слава Богу, това е минало, само че още не съм не запомнил този случай ”, споделя изпълнителят.

Случката отпреди година се разиграла на турската граница. Семейството пътувало до югоизточната ни съседка и откакто минали границата, бил изработен опит да ги убият.

На пункта Чаушев направил забележка на турски водач, който се опитал да се пререди. Последният не реагирал рационално, а напряко налетял да му отмъщава с револвер.

„ Непрекъснато поглеждах в огледалото, само че не виждах кола зад мен. След като минахме Лозенград, малко преди разклона за автомагистралата, както карах, се чу доста мощен изстрел. В колата се чу като гърмеж.

Жена ми сподели, че е счупено задното стъкло.
Спрях колата и слязох да видя. Стъклото беше като голяма дупка. Изчистихме колата, извикахме жандармерия. След 2—3 часа дойдоха и им казахме какво се е случило.

Те установяваха, че става дума за пукотевица ”, споделя Мустафа, написа " България през днешния ден ".

Експертите откриват, че изстрелът е опит за ликвидиране. Обвиненият за стрелбата турчин е арестуван от турските управляващи.

„ Тази преживелица ми се отрази пагубно—нямах глас, за 10 дни стопирах да се храня, събуждах се измежду нощ задушена и си мислех, че загивам ”, споделя още дъщерята на Чаушев—Ажда, която също е в колата дружно с майка си по време на случая.

С днешна дата музикантът и околните му не търсят отмъщение и се пробват да гледат метафизичен на нещата.
„ Сигурна съм, че е трябвало да научим урок от случката.

Живеем втори живот и би трябвало да му се радваме ”, споделя Ажда.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР