Легендарният наставник на Ювентус Марчело Липи е категоричен, че в

...
Легендарният наставник на Ювентус Марчело Липи е категоричен, че в
Коментари Харесай

Липи: Ювентус не са в криза, загубиха само един мач

Легендарният ментор на Ювентус Марчело Липи е безапелационен, че в тима няма рецесия след загубата с 1:3 от Лацио в предишния кръг на Серия “А”. Той също по този начин разяснява и останалите огромни тимове в италианския хайлайф.

" Криза? Ювентус изгубиха единствено един мач, преди този момент не бяха губили. Маурицио Сари се нуждае от време. Той няма магическа пръчка. Дали Интер играят по-добър футбол при Антонио Конте? Твърде рано е да се каже. Трябва да изчакаме до май. Конте прави страхотна работа, само че и не смятах, че ще има подозрения към това. Не мисля, че те са единственият тим, който ще се бори за Скудетото. Вярвам, че Лацио също могат да се намесят в борбата за купата. Те са отбор, който играе превъзходен футбол и са съвременен състав с положителни играчи, изключително в халфовата линия. Много ми харесват.
Mister Lippi speaking on Sarri: " Crisis? He lost one game. Sarri needs time, nobody has a magic wand. " pic.twitter.com/FR31Hi1f6s
— Juventus News - Juvefc.com (@juvefcdotcom) December 9, 2019 Ситуацията в Наполи? Карло Анчелоти има изключителна кариера, той е треньор, който е спечелил доста. Има върхове и спадове в живота и към този момент нещата не вървят добре в шампионата, само че в Наполи имат време да трансформират обстановката. Милан? Там постъпват добре с опитите си да подпишат със Златан Ибрахимович, защото им липсва състезател с неговата харизма. Той е футболист, който може да им помогне. Всичко е положително и хубаво. Селекционерът Роберто Манчини се оправя доста добре. Той насочи доста значими послания към клубовете, молейки ги да дават шансове на младите играчи, като тимовете го послушаха. Това приказва добре за бъдещето ", съобщи Липи пред Tuttomercatoweb.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР