Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вече официално е

...
Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни вече официално е
Коментари Харесай

Рууни се завърна в Евертън

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни към този момент публично е футболист на Евертън, оповестиха от " Гудисън Парк ".

31-годишният състезател ще подпише контракт за два сезона, откакто дойде от " Олд Трафорд " като свободен сътрудник. Рууни направи първите си стъпки във футбола точно като част от ливърпулския клуб.

" Уейн ми сподели упоритостта, от която имаме потребност и победния си нрав – той знае по какъв начин да печели трофеи и съм в действителност благополучен, че той реши да дойда при нас.

Той обича Евертън и жадуваше да се завърне. Той към момента е единствено на 31 години и нямам никакви подозрения в качествата му. Фантастично е, че той е тук ", показа мениджърът на Евертън Роналд Куман пред клубния уебсайт.

През 2004-а британският футболист укрепи нападението на " алените дяволи " и се трансформира в една от митичните фигури на манчестърци.

.Според " Сън ", суперселекцията на Роналд Куман продължава. Специалистът ще употребява Рууни като халф, а за върха на офанзивата ще бъде притеглен нападателят на Арсенал Оливие Жиру.

" Карамелите " ще платят за французина 20 милиона паунда. Той ще замести Ромелу Лукаку, който към този момент е на 99% продаден на Манчестър Юнайтед.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР