Легендарният музикант Пол Маккартни възнегодува срещу "средновековните" пазари в Китай,

...
Легендарният музикант Пол Маккартни възнегодува срещу "средновековните" пазари в Китай,
Коментари Харесай

Пол Маккартни поиска забрана на средновековните пазари в Китай

Легендарният музикант Пол Маккартни възнегодува против "средновековните " пазари в Китай, станали причина за пандемията от новия ковид, и насочи апел за възбраната им, написа в. "Дейли остарял ".

Смята се, че заболяването Ковид-19 е "плъзнала " от пазар за живи животни в китайския град Ухан, и се предава посредством нелегално търгувано месо от прилепи.

Според 77-годишния Пол Маккартни Китай със същия триумф може "да пуска атомни бомби ".

Музикантът насочи апел към страната да забрани така наречен "мокри " пазари, отбелязвайки: "Всеки, който е виновен за това, е във война със света ".

"Нека си признаем, че е малко средновековно да се ядат прилепи, в случай че не сте Ози Озбърн ", добавя Маккартни с по-шеговит звук, визирайки случая, в който именитият фронтмен на "Блек сабат " отхапа главата на жив прилеп на сцената.

Бившият бийтъл споделя още, че въпреки да се е страхувал от най-лошото, да вземем за пример безредици и протести поради обществените и стопански бедствия, се радва, че Англия се е обединила в същото време на тестване.

В радио изявление с водещия Хауърд Стърн Пол Маккартни не скрива също, че мъчно понася изолацията в Източен Съсекс без брачната половинка си Нанси Шевъл, която се намира в Ню Йорк.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР