Легендарният Mix Master Mike от Beastie Boys идва в София

...
Легендарният Mix Master Mike от Beastie Boys идва в София
Коментари Харесай

Cypress Hill със звезда на алеята на славата в Hollywood

Легендарният Mix Master Mike от Beastie Boys идва в София за шоуто на Cypress Hill на 24 юни
Най-известната латино хип хоп група в света Cypress Hill бяха удостоени с още едно огромно международно самопризнание - лична звезда на алеята на славата в родния им Лос Анджелис. Церемонията по откриването на звездата се състоя в четвъртък 18 април. B-Real, DJ Muggs, Sen Dog и Eric Bobo споделикаха, че са мощно разчувствани от обстоятелството, че такава висока чест им се оказва и в никакъв случай не са си и представяли, че ще пристигна денят, в който да имат своя звезда в алеята, която като деца са разглеждали с удивление. Признанието на рецензията не идва инцидентно и несправедливо, тъй като за последните 30 години Cypress Hill не стопират да бъдат номер 1. Дебютният едноименен албум на Cypress Hill е публикуван на 13 август 1991г. и доближава двоен платинен статус в Съединени американски щати с продажби над 2 милиона копия. „ Black Sunday” излиза две години по-късно и придобива троен платитен статут като бележи над 3,4 милиона продажби. През 1995-та излиза „ Cypress Hill III: Temples of Boom”, „ Cypress Hill IV” през 1998г., „ Skull & Bones” през 2000г, след това идват „ Stoned Raiders” (2001г.), „ Till Death Do Us Part” (2004г.) и „ Rise Up” (2010г.). Следва мъртвило, само че през 2018-та групата се завръща шумно и триумфално с албума „ Elephants on Acid”.
Както към този момент обявихме, Cypress Hill ще свирят в София на 24 юни в зала Универсиада. Това е супер крепко! А знаете ли кое е още по-яко? Това, че с тях идва Mix Master Mike, който светът познава като машината зад грамофоните на колосите Beastie Boys.
Гуруто на грамофонните вълшебства Mix Master Mike не е елементарен диджей, неговата музикална кариера е дълга, сериозна и надскача достиженията на огромна част от имената в гилдията. Награди „ Грами “, турне с Metallica, сполучливи колаборации в телевизионната и кино промишленост... Път, който го води, дружно с Beastie Boys до “Rock and Roll Hall of Fame” в Охайо... Българската аудитория ще може да види легендата Mix Master Mike на 24 юни в София, тъй като той публично турира със Cypress Hill от 2018г. Билетите за концерта на Cypress Hill в зала Универсиада на 24 юни се продават с цялостна мощ и уредниците предлагат на всички, които желаят да бъдат част от шоуто, да не отсрочват тяхното закупуване, заради ограничавания потенциал на залата. Билети Ранно Пиле на цена 72 л.в към момента има и може да ги закупите онлайн http://bit.ly/CypressHill2019 (чрез билет системата на PaySera), на каса от магазин На мрачно в София на ул. Иван Вазов 13 и по пощальон за цяла Българя с натрапен платеж на телефон + 359 886 126 995. След изчерването на билетите Ранно Пиле, цената на общоприетите билети ще бъде 82лв. ВИП билетите за централната ложа на залата са към този момент разпродадени!
Събитието се реализира с поддръжката на бира Starobrno.
Билети online (eлектронни билети) - http://bit.ly/CypressHill2019
По Куриер за цяла Българя с натрапен платеж: + 359 886 126 995
На Каса единствено в Магазин На Тъмно София /ул. Иван Вазов 13/
Подробности за събитието следете ТУК

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР