Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън си припомни

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън си припомни
Коментари Харесай

Сър Алекс си припомни 7:1 срещу Рома и разкри, че е искал да привлече Тоти

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън си напомни историческата победа над Рома със 7:1 в Шампионската лига и призна, че се е опитал да притегли Франческо Тоти.

Шотландецът приказва пред „ Гадзето дело Спорт “ в навечерието на първия полуфинал в Лига Европа сред „ алените дяволи “ и „ римските вълци “.

„ Всеки състезател предложи най-хубавата си музика и всички дружно сътвориха невероятна симфония. Веднага имах възприятието, че претърпявам една от тези нощи, които рядко се случват в живота на един треньор “, съобщи Фъргюсън.

„ Бях доста удовлетворен, че Лучано Спалети одобри поканата ми, макар резултата. Той пристигна в моя офис, с цел да изпием едно пиво и да си поговорим. Фактът, че се появи, спазвайки обещанието си, беше проява на мощна персона. Мога да си показва, че не му беше елементарно, само че Лучано не отстъпи като същински състезател “, добави още той.

„ Харесвах Франческо Тоти и желаех да го привлека в Манчестър Юнайтед. Но когато проявихме интерес, незабавно ни стана ясно, че той не желае да напусне Рим. Той беше надълбоко завързан към своя град. Цялата му кариера е ясна – той носи само екипа на Рома “, сподели именитият шотландец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР