Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън може да

...
Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън може да
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън получава по-сериозна роля в Ман Юнайтед

Легендарният управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън може да получи по-сериозна роля в клуба откакто вицепрезидентът Ед Уудъурд подаде оставка, твърди " Mirror ". След отдръпването си от треньорската специалност през 2013 година, шотландецът изпълняваше ролята на дипломат на " Червените дяволи ", като също по този начин се водеше и шеф в клуба. Сега обаче това може да се промени и той още веднъж да получи съществени пълномощия.

Ед Уудуърд подаде оставка, след неуспеха с организирането на европейска Суперлига, в която Манчестър Юнайтед трябваше да бъде един от основателите. След огромните митинги от почитателите, УЕФА и ФИФА, както и от локалните управляващи, " Червените дяволи " взеха решение да се отдръпват от този шампионат, а Уудъурд подаде оставка. Той въпреки всичко ще продължи да извършва ролята си до края на сезона.

На този стадий не е ясно тъкмо каква ще бъде новата роля на Сър Алекс и дали непосредствено ще изземе функционалностите на Уудъурд. Вероятно тя ще бъде конкретизирана в допълнение. Още повече, че не е ясно дали притежателите от семейство Глейзър няма да решат да продадат клуба, каквито информации се появиха в последно време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР