Легендарният мениджър на Манчестър юнайтед сър Алекс Фъргюсън е претърпял

...
Легендарният мениджър на Манчестър юнайтед сър Алекс Фъргюсън е претърпял
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън е претърпял спешна операция заради мозъчен кръвоизлив

Легендарният управител на " Манчестър юнайтед " сър Алекс Фъргюсън е претърпял незабавна интервенция поради мозъчен кръвоизлив, заяви Би Би Си. Според " Скай Спортс " положението на шотландеца е доста съществено, само че повече детайлности не се загатват.

Синът на Фъргюсън, Дарън, който е управител на " Донкастър ", е пропуснал последния мач на клуба си против " Уигън " поради фамилни аргументи. Синът на сър Алекс е помолил да не бъде притесняван.

76-годишният експерт водеше " алените дяволи " в продължение на 26 години и завоюва 38 трофея. Фъргюсън донесе рекордните 13 трофеи във Висшата лига на клуба и го направи най-успешния в британския футбол.

От " Юнайтед " излязоха с публично известие, че хирургическата намеса е минала сполучливо, само че сър Алекс се нуждае от интензивна грижа, с цел да се възвърне изцяло.

Фъргюсън, който приключи кариерата си през 2013 година, е част от управата на клуба. Той не пропуща мач на тима си и единствено преди седмица беше на стадион " Олд Трафорд " за дербито с " Арсенал ". Тогава шотландецът изпрати някогашния си противник и непосредствен другар Арсен Венгер, който се отдръпва от мениджърския пост на " артилеристите ".

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР