Легендарният мениджър на Манчестър юнайтед сър Алекс Фъргюсън беше замесен

...
Легендарният мениджър на Манчестър юнайтед сър Алекс Фъргюсън беше замесен
Коментари Харесай

Алекс Фъргюсън беше замесен в съмнения за уговаряне на мач срещу "Ювентус"

Легендарният управител на " Манчестър юнайтед " сър Алекс Фъргюсън беше забъркан в съмнения за уговаряне на мач против " Ювентус ", написа " Фокс спорттс ", като се базира на изявление на прокурора Брайън О`Нийл. В основата са думи на футболния сътрудник Джузепе Паляра, който декларирал, че връчил на шотландеца златен часовник " Ролекс " на стойност 30 хиляди паунда.

Журналисти под прикритие записали изказванията на Паляра. Посочва се, че часовникът бил възнаграждението за уговарянето на дуел с " Ювентус " в Шампионската лига.

Паляра и различен сътрудник - Дакс Прайс, сега са изправени пред обвинявания за подкупи след следствие на публицисти под прикритие от " Дейли Телеграф ".

В него репортерите записали серия срещи сред двамата футболни сътрудници. Твърди се, че те били склонни да вземат участие в корупционна скица и че взели плик с 5000 паунда.

Фотогалерия: Алекс Фъргюсън - победи, титли, обич и отдаденост към "Манчестър юнайтед " >

Паляра и Прайс опитвали да вкарват футболисти в британския футбол, като във времето имали връзки с мениджъри като Антонио Конте, Стив Макларън и Хари Реднап.

Посочва се, че съгласно изказванията им Фъргюсън бил забъркан в корупция и споразумяване на мачове. " Паляра упреква сър Алекс Фъргюсън, че е взимал пари от трансферни покупко-продажби в предишното, като споделя че той би работил единствено с сътрудници, които споделяли пари с него. Той твърди, че е плащал на Фъргюсън преди ", съобщи О`Нийл.

" 99% от промишлеността е формирана от хора, които, в случай че не бяха във футбола, щяха да продават коли втора употреба ", споделил Паляра пред публицист под прикритие. Паляра и Прайс отхвърлят всички обвинявания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР