Легендарният Майк Тайсън сподели пред Джо Роугън, че като млад

...
Легендарният Майк Тайсън сподели пред Джо Роугън, че като млад
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Понякога изпитвам оргазъм, когато се бия

Легендарният Майк Тайсън показа пред Джо Роугън, че като млад получавал ерекция по време на борбите си. 54-годишния деец се готви за връщане в играта през ноември за показно против Рой Джоунс. Железния Майк не се е бил 15 години, само че не се тормози и демонстрира, че е в доста добра физическа форма.

Показното им ще бъде 8 рунда и няма да има съдии, а в случай че някой от двамата получи аркада, то тогава борбата ще бъде прекъсната. Майк е в серия от 2 следващи загуби и печели 1 от последните си 4 борби. Неговата последна победа е от 2003 година. Ето какво сподели Майк пред Роугън за борбите на кръга:

" Знаеш ли кое е забавно? Понякога, от време на време ме мъчи мисълта, че има възможност да нараня някого. Понякога това е като оргазъм. Какво значи това, борбите да те карат да получаваш ерекция? Е, от време на време, когато бях дете по този начин получавах ерекция. Понякога имаше такива проблясъци. Вярвам, че това ще бъде началото на това, което ще се случи в живота. Интересувам се от борби, от които да разпределям. Понякога възприятието е пречистващо душата. Вече не се интересувам от борби, които да върша единствено за себе си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР