Легендарният Майк Тайсън изглеждаше много добре в първата си битка

...
Легендарният Майк Тайсън изглеждаше много добре в първата си битка
Коментари Харесай

Тайсън: Излязох напушен за мача с Рой Джоунс

Легендарният Майк Тайсън изглеждаше доста добре в първата си борба на кръга от 15 години насам. Вчера той премери сили с Рой Джоунс в Калифорния в показно, което продължи 16 минути. Двете митове си спретнаха добра борба, в която нямаше нокаут, нито нокдаун, напомня " mma.bg ".

Железния прибра 10 милиона $, които счита да даде за благотворителни цели.

Той възнамерява да прави още такива срещи, с цел да оказва помощ на хората. Майк има плантация за канабис и преди време разкри, че пуши марихуана за хиляди долари всеки ден. Тайсън показа, че преди борбата с Джоунс също е пушил.

Ето какво още сподели той за своята пристрастеност:

Способен съм да оказа помощ на доста хора, които нямат моя шанс. В един съвършен свят ще съм мисионер. Това, което върша на кръга, е подарък, само че освен за мен. В предишното харчих за горещи мацки, скъпи коли, лодки и самолети. Това към този момент не ме вълнува. Ще оказвам помощ на другите.

Харесвам моите гълъби и хубавите облекла. Разбира се и дамата с децата, както и марихуаната. Да, несъмнено, че пуших преди борбата. Не мога да спра да го върша. Аз съм си подобен. Това върша и по този начин ще си умра. Това ме успокоява, само че не въздейства на болката, която изпитвам. Не мога да ви го обясня. Няма начало и край за това.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР