Легендарният любител на манекенки Митьо Пищова става пенсионер. Следващата година

...
Легендарният любител на манекенки Митьо Пищова става пенсионер. Следващата година
Коментари Харесай

Митьо Пищова: Като за последно ще плющя девойки колкото мога, искам разврат!

 Легендарният фен на манекенки Митьо Пищова става пенсионер. Следващата година търновецът стартира да получава пенсия от страната. По думите на Пищова тя няма да е минималната, тъй като през последните години се обезпечава добре.

Митьо Пищова съобщи пред " България Днес ", че ще означи своя 60-и празник за четвърти път. Боляринът, прочут със пристрастеността си към красиви девойки, ще черпи другари в Слънчев бряг по случай юбилея.

" Разгорещени, буйни и свободни, плеймейтки и моделки, очаквам ви в Слънчев бряг! "

Тази покана насочва колоритният търновски предприемач, който ще подвига шумно празненство на 15 август в курортното градче. За следващия величествен ваучър Пищова ще черпи със скъпо вино, бърбън и шампанско. Както самият той споделя, най-малко 150 индивида ще честват дружно с него.

" Като за последно ще шибам девойки колкото мога! Искам разврат! ", това е желанието на Пищова, който твърди, че тази година чуква 60 година

" С кашони от най-качествения и безценен алкохол ще черпя своите другари ", добавя още Пищова.

Традиционната софра на празненството ще бъде обсипана с най-малко две агнета, въртени на чеверме, и разнообразни типове морски блага. Митьо споделя, че е уредил най-хубавите основни готвачи да подготвят храна за гостите му.

След поредност от инфаркти и интервенции Митьо Пищова желае да го удари на живот като за последно. Бохемът пръска 10 бона за организацията на купона, а няколко негови приятели се включват с разнообразни услуги.

По думите на известния мераклия за женска милувка по време на рождения му ден ще бъде определена и новата Мис Слънчев бряг. Той кани всички туристки, моделки и хубавици да се включат в конкуренцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР