Легендарният конкурс „Мис Силикон“ се завръща и тази година, като

...
Легендарният конкурс „Мис Силикон“ се завръща и тази година, като
Коментари Харесай

Кандидатка за Мис Силикон с 12 корекции - slava.bg

Легендарният конкурс „ Мис Силикон “ се завръща и тази година, като се чака над 20 кг силикон да раздрусат морската ни столица Варна на 22 август. 7 претендентки ще се борят освен за короната, а и за премията от 6000лв., научи HotArena.

„ За първи път ще бъдем във Варна. Истината е, че от дълго време желаех да създадем там състезанието и ето, че тази година ще е реалност. Победителката ще си тръгне и с премия от 6000лв от турска клиника. С вауера, който ще вземе ще може да си направи каквито корекции желае за тази сума “, разкри пред „ Телеграф “ собственичката на марката Мариана Маринова.

Относно обстоятелството мъчно ли се прави сходна конкуренция по време на пандемия, миската показа: „ Трудно е тъй като до последно нищо не се знае. Няколко пъти ни се наложи да сменяме датите, само че в случай че в този момент всич1ко е наред и черна котка не ни пресече път, на 22 август ще изберем новата носителка на купата „ Мис Силикон “.

Според осведомени измежду девойките има участничка с по 700 кубика в гърда, госпожица, която има по себе си 12 корекции и здравна сестра. Освен огромните награди „ Мис Силикон “ и „ Мис Силикон Естетик “, ще има и две специфични награди - за най- усмихнатата участничка, която ще завоюва холивудска усмивка от доктор Софиен Риахии и „ Мис Силикон Стар “ за най- атрактивно присъединяване. Вечерта ще бъде открита от Анна-Мария Чернева, а водеща ще е Ива Атанасова - Ivy.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР