Легендарният китарист Рони Ууд днес навършва 73 години. Той е

...
Легендарният китарист Рони Ууд днес навършва 73 години. Той е
Коментари Харесай

Рони Ууд на 73 – успешна рок кариера, 6 деца и преборено коварно заболяване

Легендарният китарист Рони Ууд през днешния ден навършва 73 години. Той е британски рок музикант, създател на песни, артист, художник и радио персона, прочут основно като член на „ Ролинг Стоунс “ от 1975 година насам, както и като създател на „ Фейсис “ и „ Джеф Бек Груп “.

Успешната му кариера на музикант е допълнена и от шеметния му персонален живот. Той е бил женен цели 3 пъти. От първата му жена Криси Финдли, с която се женят през 1971 и се развеждат 7 години по-късно, имат наследник Джеси, който е на 43. След това Рони се дами за някогашния модел Джо и споделят дружно 26 години от живота си, преди да се разведат през 2011 година От брака им се раждат 3 деца, които са на 41, 45 и 36 години.

Снимка: Getty Images

Рони, който е буен пушач в продължение на 50 години, съумява да се пребори с рак на белия дроб, когато е на 71. Когато най-малките му деца – 4-годишните Алис и Грейси се раждат през 2016 година, той отхвърля цигарите. Тогава последната му брачна половинка Сали, която е с 31 години по-млада от рок легендата, декларира, че двамата биха желали да имат още деца и биха се радвали, в случай че те още веднъж са близнаци.

А единствено преди дни близначките Алис и Грейси навършиха 4 години. Как изглеждаше празненството и тортата и какви дарове им приготвиха техните известни родители – вижте на уеб страницата Ladyzone.bg:
Близначките на 73-годишния Рони Ууд от „ Ролинг Стоунс “ навършиха 4 Легендарният китарист на „ Ролинг Стоунс “ Рони Ууд през днешния ден става на 73, само че единствено преди ден той имаше и различен мотив за наслада и празненство
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР