Легендарният китарист Еди Ван Хален загуби битката с рака на

...
Легендарният китарист Еди Ван Хален загуби битката с рака на
Коментари Харесай

Почина легендарният китарист Еди Ван Хален

Легендарният китарист Еди Ван Хален загуби борбата с рака на гърлото. Близки до него източници споделят, че той е умрял в болница "Сейнт Джон " в Санта Моника, предават от.

Съпругата му Джани, синът му Волфганг и брат му Алекс са били до него в последните мигове от живота му. От болничното заведение споделят, че Ван Хален е имал разсейки в мозъка, което в действителност е довело до съдбовния край.

Китаристът се бори с подлата болест повече от десетилетие. За последната година той се е подложил на химиотерапия, като е бил признат в болница и поради проблеми със стомаха.

"Не мога да допускам, че би трябвало да напиша това, само че татко ми Евдард Лодевейк Ван Хален изгуби дългата и сложна борба с рака тази заран ", написа в известие в Туитър синът му Волфганг.

Роденият в Нидерландия Еди Ван Хален основава рок групата Ван Хален дружно с брат си Алекс, басиста Марк Стоун и артиста Дейвид Лий Рот през 1972 година Еди Ван Хален беше считан за един от най-великите рок китаристи за всички времена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР