Легендарният кинорежисьор Куентин Тарантино планира да създаде филм по ужасяващите

...
Легендарният кинорежисьор Куентин Тарантино планира да създаде филм по ужасяващите
Коментари Харесай

Следващият филм на Тарантино ще накара косите ви да настръхнат

Легендарният кинорежисьор Куентин Тарантино възнамерява да сътвори филм по ужасяващите убийства на така наречен „ Семейство Менсън ”. Според „ Холивуд репорър ” Тарантино даже към този момент е почнал да води договаряния с някои от най-хубавите холивудски артисти за присъединяване в плана, който той освен ще режисира, само че и ще напише самичък. Продуцентите Харви и Боб Вайнщайн, които към този момент над 25 години работят с кинолегендата също ще бъдат част от екипа. За момента проектът е фотосите да стартират през 2018 година. „ Семейство Менсън” в действителност е псевдокомуна, ръководена от психопата Чарли Менсън. В средата на 60-те години той стартира да притегля група от почитатели, множеството от които млади дами с прочувствени и душевен проблеми, непокорен настроени против родителите си и обществото като цяло.

Той разрушавал техните задръжки и поставял под въпрос визиите им за положително и зло. Повечето от почитателите му били слабохарактерни, наивни и доверчиви хора, които той манипулирал с лекост. Наркотичните субстанции били спомагателните средства, които Чарли употребявал, с цел да нагоди техните характерности към личните си потребности. През пролетта на 1968 година Менсън и неговите почитатели напущат Сан Франциско в един остарял учебен рейс и известно време пътуват в близост. Накрая, той и неколцина от групата се нанасят в дома на учителя по музика Гари Хинман, който живеел на „ Каньон Роуд “. Чрез Хинман, Чарли се среща с Денис Уилсън от групата „ Бийч Бойс “.

Той се опитал да откри другарски връзки с Денис, само че последният се чувствал неловко от странните връзки сред Менсън и неговите девойки и контактите сред двамата били прекратени. По същото време, Менсън се среща с Джордж Спан и съумява да убеди мъжа да ги остави в ранчото си, което по-късно се трансформира в тяхна щабквартира. Година по-късно четири члена от „ Семейство Менсън” съумяват да извършат цели 7 убийства за два дни, измежду които и това на бременната холивудска актриса Шарън Тейт (съпруга на Роман Полански). Очаква се Дженифър Лоурънс или Марго Роби да влязат в ролята на Тейт, твърди списание „ Варайъти”. Брад Пит пък най-вероятно ще се превъплъти в юриста Винсът Буглиоси, който води делото против фамилията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР