Легендарният кечист Дуейн Джонсън - Скалата подкрепи своя приятел Хорхе

...
Легендарният кечист Дуейн Джонсън - Скалата подкрепи своя приятел Хорхе
Коментари Харесай

Скалата подкрепи Масвидал след загубата му

Легендарният кечист Дуейн Джонсън - Скалата поддържа своя другар Хорхе Масвидал. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме по какъв начин Масвидал загуби от Камару Усман с решение и не съумя да стане първенец в полусредна категория. Тази загуба прекъсна серията от 3 следващи победи с нокаут на Хорхе, който вярваше, че ще се поздрави с нов триумф.

" Gamebred " направи възторг предходната година, откакто навърза няколко победи с нокаут и взе участие в борба за неповторима купа, която го трансформира в най-лошото копеле в ММА. Тогава Скалата уви пояса към кръста на Масвидал и той беше на седмото небе. Сега Хорхе се върна към загубите, а Джонсън го поддържа и показа, че Масвидал ще стане първенец един ден. Ето какво написа Скалата в обществените мрежи:

" Вдигнах няколко тостове за тези двама мъже. Благодаря и на двамата, че дадоха всичко от себе си и стигнаха до края. Тази загуба ще направи Хорхе Масвидал по-гладен и по-добър. Един ден той ще стане първенец. Усман остана неоспорим първенец и гради едно паметно завещание. Поздрави на UFC, бойците и техните тимове за събитието в Абу Даби. "
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Юли 12, 2020 в 8:51 PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР