Легендарният Карл Малоун отклони поканата да участва в Последният танц,

...
Легендарният Карл Малоун отклони поканата да участва в Последният танц,
Коментари Харесай

Карл Малоун: Не играех срещу Джордан, а срещу Чикаго Булс

Легендарният Карл Малоун отклони поканата да взе участие в " Последният танц ", само че в обществените мрежи се появи видеоклип от 2019-а, в който той споделя мнението си за финалната серия от 1998-а и какво е почувствал, когато е трябвало да играе против Майкъл Джордан.

За момента, в който Майкъл краде топката от него във финала през 98-а - " Защо би трябвало да приказвам за това? Но ще ви кажа следното. Аз съм възрастен човек и одобрявам отговорността за загубата, само че трябваше да играем против Чикаго Булс, а не просто против Майкъл Джордан. Аз надълбоко почитам Майкъл, само че в никакъв случай не съм си мислел, че играя против Майкъл Джордан. Аз играех против Чикаго Булс ", съобщи Малоун.

Now we know what Karl Malone thinks of Michael Jordan pic.twitter.com/Q7a7QdFHZp
— E60 (@E60) May 20, 2020 Чикаго и Юта се срещат в огромния край в две следващи години, като Булс печелят и двете серии с по 4-2 победи. По този метод Малоун и другата легенда на Юта Джон Стоктън остават без шансове да прибавят пръстен на ръцете си, присъединявайки се към останалите огромни имена като Чарлз Баркли и Патрик Юинг, които също не съумяват да победят Джордан и Булс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР