Легендарният капитан на Рома Франческо Тоти има два варианта за

...
Легендарният капитан на Рома Франческо Тоти има два варианта за
Коментари Харесай

Принцът избира между Рим и Токио

Легендарният капитан на Рома Франческо Тоти има два разновидността за продължение на кариерата си, пишат медиите в Италия.

Последният сезон, който приключи може да не е последният за Тоти в неговата кариера, а 40-годишният нападател има оферта от японския Токио Верди. Ако той откаже този вид ще заеме една от административните длъжности в Рома.

" Агентът на Тоти разяснява, че пред него има два разновидността, Тоти имаше оферти от Маями и Лос Анжелис, само че те не са обсъждани.

Така или ще отиде да играе в Токио или ще заеме административен пост в Рома ", показа президентът на японския клуб Хидеюки Ханю.

" Имаме потребност от футболист като Тоти, той е необикновен, не ни би трябвало различен, а само той ", добави японецът. В момента Токио е на 5-о място в таблицата във втория по мощ шампионат на Япония.

Припомняме, че преди към два месеца живата легенда на Рома се сбогува с клуба на сърцето си след изпълнен с доста драма мач против Дженоа в последния кръг на Серия А.

След края на мача Тоти, съпроводен от брачната половинка си Илари Блази и трите им деца, направи почетна обиколка на стадиона, поздравявайки разчувстваните почитатели на отбора, които в негова чест бяха облекли фланелки с номер 10 и името му.

От очите на 40-годишния футболист потекоха сълзи, плачеха и почитателите на трибуните, които бяха щастливци да видят за последно своя капитан в игра.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР