Легендарният капитан на България Трифон Иванов попадна в изключително престижна

...
Легендарният капитан на България Трифон Иванов попадна в изключително престижна
Коментари Харесай

Голямо признание за Трифон Иванов - наредиха го в топ 20 на най-великите централни защитници

Легендарният капитан на България Трифон Иванов попадна в извънредно влиятелна ранглиста. Британското списание FourFourTwo сложи Туньо измежду 20-те най-велики централни бранители в историята на футбола.

Славният български защитник се подреди измежду фигури като Франко Барези, Клаудио Джентиле и други, написа Sportal.bg.  

Частта, отделена за Трифон, е озаглавена " Вълка ", като е маркирана сърцатата игра на нашия любим на международните финали в Съединени американски щати през 1994 година. Англичаните напомнят, че Туньо " обезоръжи " голмайстора на Германия Руди Фьолер, а в един миг спря голов изстрел на Андреас Мьолер със слабините си. 

Освен това авторитетното издание написа за златния гол на фамозния българин във вратата на Русия, класирал България на Мондиал`98. Накрая от FourFourTwo поучават читателите си да посетят YouTube и да видят фантастичното воле на Туньо против Уелс от 14 декември 1994 година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР