Легендарният италиански певец се завръща в София за концерт в

...
Легендарният италиански певец се завръща в София за концерт в
Коментари Харесай

Ерос Рамацоти отново ще пее в София

Легендарният италиански артист се завръща в София за концерт в " Арена Армеец " на 25 април следващата година. Италианецът ще пее в " Арена Армеец " по покана на Fest Team като част от колосално международно турне, което започва тази година във връзка " Battito Infinito “ – новия албум на изпълнителя. Без подозрение Ерос Рамацоти е един от най-успешните актьори и песните му освен бележат историята на италианската музика, само че и са обичани и ценени по целия свят. Впечатляващите числа приказват сами – 70 милиона продадени плочи, 2 милиарда стрийма и съвсем 2 милиарда гледания в YouTube.

След 14 студийни албума, изцяло разпродадени европейски и международни турнета, безчет награди и самопризнания, Ерос чества 35 години от кариерата си с голямо международно турне – нова глава в неговата артистична и музикална кариера в едни от най-престижните арени по света, което стартира на 15 септември 2022 година в La Maestranza в Севиля, по-късно в Агридженто, Верона, Атина и Кесария.

Рамацоти ще отпразнува новия си албум " Battito Infinito “, който излиза от Capitol Records Италия на 16 септември, с огромно турне в 60 града по света и София е една от неговите спирки.

" Планирах тези концерти, с цел да ознаменувам по-добре новите песни, които следва да бъдат издадени. Участвах интензивно, проследявайки всеки един стадий от работата и грижейки се за всеки подробност и колорит. Във всеки от един от тези концерти ще има дребна част от мен и моята история. Нямам самообладание да се срещна и да прегърна още веднъж почитателите си по целия свят, тъй като имам вяра, че това е най-хубавият метод да посрещнем този комплициран миг и да стартираме да вършим музика още веднъж. Заедно “, споделя Рамацоти.

Билетите за концерта му в България ще бъдат пуснати в предварителна продажба на 21 юни, а на 23 юни – влизат и в всеобща продажба в мрежата на Ticketstation и Eventim.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР