Легендарният испански вратар Икер Касияс е претърпял инфаркт, твърдят медии

...
Легендарният испански вратар Икер Касияс е претърпял инфаркт, твърдят медии
Коментари Харесай

Икер Касияс получи инфаркт, няма опасност за живота му

Легендарният испански вратар Икер Касияс е претърпял инфаркт, настояват медии в Португалия. Легендата на Реал Мадрид е бил откаран в болница в Порто, само че положението му е устойчиво, оповестяват те. Изненадващата вест бе доказана от сегашния клуб на вратаря - Порто, пред телевизия TVI. Касияс ще бъде навън до края на сезона.
Според английския " The Independent " животът на Касияс е " отвън заплаха " и сърдечната офанзива го е сполетяла по време на подготовка с Порто. Според " Maisfutebol " ветеранът е бил опериран, само че се намира отвън заплаха сега.
Касияс се трансформира във втория състезател със 100 победи в Шампионска лига
Вратарят е един от най-успешните футболисти на нашето съвремие. Той има повече от 1000 мача на най-високо равнище и е спечелил всеки вероятен трофей в своя спорт. Икер оказа помощ на Испания за историческата им международна купа в ЮАР през 2010 година. Той е рекордьор по най-вече мачове с националната фланелка на Испания (167), номиниран е за " Златната топка " и три пъти победи в Шампионска лига.
Наскоро 38-годишният испанец подписа нов контракт с португалския гранд. Той е за още една година с алтернатива за още един сезон, като по този начин може да пази за Порто до 40-годишна възраст.
Завръщане в предишното: Намеса на Касияс против Бербатов във финала на ШЛ (ВИДЕО)
Легендарният състезател разгласи тогава, че мисли единствено за сегашния си клуб и желае тук да приключи кариерата си. Плановете му бяха да остане обвързван с футбола и след края на кариерата си. През септември предходната година испанецът записа впечатляващ връх в Шампионска лига. Вижте какъв в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР