Легендарният и най-странен модел в историята на BMW - Isetta,

...
Легендарният и най-странен модел в историята на BMW - Isetta,
Коментари Харесай

Най-странното BMW се връща в производство

Легендарният и най-странен модел в историята на BMW - Isetta, се завръща на пазара. Германската компания Artega стартира всеобщо произвеждане на актуалната му версия, написа Automedia.bg.

Първите бройки на модела Artega Karo-Isetta ще слязат от поточната линия през април тази година. Новата Isetta ще се трансформира в градски електрически автомобил. Миниатюрната кола ще може да развива оптималната скорост от 90 км/ч, а с едно зареждане на батерията ще изминава към 200 км.

 Artega Karo-Isetta

На външен тип електрическият автомобил значително повтаря истинското BMW Isetta - даже единствената врата начело е непокътната. Дизайнът на новия модел е утвърден от сина на Ерменеджилдо Прети, стилистът, който нарисува първата Isetta. Въпреки че, несъмнено, не можеше да се мине без модерни елементи, като да вземем за пример оптиката, която е LED.

Интериорът е доста по-богат от този на известния предшественик. Така да вземем за пример, употребявани са кожа и алкантара. Автомобилът е двуместен, а товароносимостта му е 200 кг. Предвиден е и отварящ се покрив. Базовата цена на Artega Karo-Isetta е 17 995 евро, а топ изпълнението  - 21 995 евро. Компанията към този момент приема предварителни поръчки с предплата от 2500 евро.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР