Легендарният холандски треньор Луис ван Гаал вгорчи 32-ия рожден ден

...
Легендарният холандски треньор Луис ван Гаал вгорчи 32-ия рожден ден
Коментари Харесай

Ван Гаал обвини рожденика Меси за провалите на Барселона

Легендарният холандски треньор Луис ван Гаал вгорчи 32-ия рожден ден на звездата на Барселона Лионел Меси.
 Барса изреди най-красивите голове на рожденика Меси (видео)
Според някогашния ментор на каталунците, аржентинецът не е екипен състезател и това е повода за неуспехите на " блаугранас " в Шампионската лига.

Ван Гаал регистрира, че Меси се е трансформирал доста след напускането на Джосеп Гуардиола и не играе на същото равнище при наследниците му.

" Харесвам го като характерност, само че за какво не е печелил Шампионската лига от четири години насам? Като капитан би трябвало да си зададе този въпрос.

Никой не може да каже, че Ракитич, Алба или Тер Стеген са слаби футболисти. Меси също е виновен за протичащото се в тима.

Гуардиола успяваше да го употребява за потребностите на тима, до момента в който идващите треньори сложиха тима в негова услуга ", заяде се Ван Гаал.

Все повече гласове против Меси се чуват и в родната му Аржентина, където недоволстват, че националния тим не може да завоюва нищо, макар наличието на такава ярка характерност в редиците му. Късно нощес аржентинците съумяха да доближат до 1/4-финал на Копа Америка след 2:0 над Катар и ще се изправят против Венецуела в спор за място в топ 4.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР