Легендарният голмайстор на Левски Михаил Вълчев гласува кредит на доверие

...
Легендарният голмайстор на Левски Михаил Вълчев гласува кредит на доверие
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Смяната на Боримиров не бе належаща, не е добре ситуацията с новите

Легендарният голмайстор на Левски Михаил Вълчев гласоподава заем на доверие на новия старши-треньор на " сините " Петър Хубчев. Отбелязалият 102 гола с фланелката на столичния гранд нападател чака досегашният селекционер да внесе нужния ред и дисциплинираност на " Герена ". Вълчев разяснява и уволнението на Даниел Боримиров от поста " шеф на ДЮШ ", като изрази мнение, че промяната му не е била належаща.

" Не знам дали тази промяна на Боримиров е вярна, или не. Моят внук тренира в школата на Левски и мисля, че се вършеше добре работата, някои тимове имаха триумфи. Не беше чак толкоз належаща промяната на Даниел Боримиров. Сега се заприказва за Йончо Арсов, само че нямам усещания от него. Явно управлението го е проучило и е осведомено с неговите качества. Дано нещата в школата станат по-добри. Там обаче най-голямата нужда е от терени ", разяснява именитият голмайстор на " сините ".

" За Хубчев отзивите са, че е кардинален и непоколебим треньор, който изисква доста от футболистите си. Може да му дам като съвет, че в тези времена би трябвало от време на време да се лавира и да не се работи толкоз остро. Мисля, че ще се оправи на " Герена ". Доказа го в работата си в Берое и националния тим. Негово преимущество е, че е осведомен с ситуацията в Първа лига. Мисля, че е наясно с качествата на много от футболистите си и към този момент знае каква тактичност ще употребява ", добави още Вълчев.
 Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски @@@
" Не е добре, че селекцията се бави. Много добре знаем на какви постове е нужно укрепване - дясно крило, бранител, плеймейкър, нападател. Ако Левски желае да става първенец, би трябвало да се дадат пари за класни футболисти. Петър Хубчев сподели, че са му нужни най-малко трима, само че не знам дали те ще са му задоволителни. Дай Боже, някой от младите да бъде натрапен и да свърши работа. Ще би трябвало новите да са следени и преценени, а не както напоследък - да се взимат и да се освобождават по шест-седем индивида ", сподели Вълчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР