Легендарният футболист на Левски Наско Сираков вече е собственик на

...
Легендарният футболист на Левски Наско Сираков вече е собственик на
Коментари Харесай

Сираков потвърди, че вече е собственик на Левски

Легендарният футболист на " Левски " Наско Сираков към този момент е притежател на мажоритарния дял от акциите на клуба.

Миналата седмица досегашният притежател на отбора Васил Божков, който се укрива в Дубай и има повдигнати 18 обвинявания, заяви, че акциите са джиросани на новия притежател на клуба и пътуват към България. Сега с изказване Сираков удостовери, че ги е получил и публично е притежател на " Левски ".

До решението Сираков да получи акциите се стигна, откакто Божков разигра анкета с вероятни притежатели на клуба, измежду които депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски и министър председателят Бойко Борисов. Най-много гласове обаче получи Сираков.

По-рано Божков направи несполучлив опит да джироса акциите на " Левски " на премиера Борисов, който не ги пожела. За " пощальон " бе употребен журналистът Сашо Диков.

Още преди да се стигне до онлайн анкетата Сираков бе изразил подготвеност да бъде новият собственик на акциите. Досега фактическият притежател на 86.6% от акциите на клуба бе Георги Попов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР