Легендарният футболист на Черно море Георги Илиев даде специално интервю

...
Легендарният футболист на Черно море Георги Илиев даде специално интервю
Коментари Харесай

Георги Илиев: Няма отбор, който да се противопостави на Лудогорец, жалко за феновете на ЦСКА

Легендарният футболист на Черно море Георги Илиев даде особено изявление за Sportal.bg , в което приказва за упоритостите на " моряците ", престоя си в Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, както и за разделянето сред почитателите, подкрепящи ЦСКА-София и ЦСКА 1948.

" Настроението в тима е обикновено. Времето промени проектите на треньорите за подготвителния режим. Нямаме избор, би трябвало да се съобразяваме с това. Целта ни е да влезем в шестицата. Ако бъде реализирана тази цел, търсим нещо по-високо. На този стадий не виждам по какъв начин някой може да се опълчи на Лудогорец като организация и футболни качества. Левски и ЦСКА също имат положително равнище, което мъчно може да се доближи от другите тимове в групата. Във футбола постоянно е имало футболисти на по-голяма възраст. Ние ще играем още малко. Време е и тези след нас да поемат отговорността и да бъдат експерти ", стартира Илиев за Sportal.bg .
" Не можем да кажем къде ще сме след избрани години, само че треньорството е един от разновидностите. Първата ми шампионска купа беше с Локомотив (Пловдив). Това беше най-запомнящото се събитие, тъй като купата беше първа за Локомотив. Страхотни страсти,които надали ще не помни. ЦСКА имаше страховит интервал с 20 равностойни футболисти. Разликата, с която триумфирахме, потвърди качествата на тима и състезателите. Двете ми трофеи са страсти, които поисквам на всеки да изпита. Най-лошият ми спомен са травмите, само че те постоянно са били част от нещо хубаво. Нека не приказвам за неприятните неща. Имам много другари в ЦСКА 1948, само че нямаше нищо съответно за трансфер, нито сме водили диалози. Разделението е много тъпо за всички същински почитатели на ЦСКА. Пожелавам на почитателите на Черно море да изпитат страстите, които имаше преди 7-8 години - мачове в евротурнирите и да докараме стойностен тим от чужбина. Договорът ми с клуба е до лятото, само че дано не вършим планове”, приключи опитният футболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР