Легендарният футболист на „Ботев“/Враца/ Илия Вълов е вкаран за лечение

...
Легендарният футболист на „Ботев“/Враца/ Илия Вълов е вкаран за лечение
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Вкараха в лудницата във Враца легендата на „Ботев“ Илия Вълов, проблемът е тежък

Легендарният футболист на „ Ботев “/Враца/ Илия Вълов е вкаран за лекуване в Центъра за психологично здраве във Враца, прочут измежду хората като лудницата.
Дългогодишният вратар на локалния тим, достигал до полуфинал в шампионата за КЕШ с тима на ЦСКА, от близо 2 седмици получава профилирани медицински грижи поради тежък, дълготраен проблем. За никого не е загадка, че той има алкохолна взаимозависимост и това му създаваше много неприятности обратно във времето.
Преди 3 години легендата на ЦСКА и някогашен изпълнителен шеф на „ Ботев “ катастрофира пийнал във Враца с персоналния си автомобил „ Рено Сценик “, като се блъсна в стойка за слагане на указателни табели и знаци. Тогава пътните служители на реда създали алкохолна проба, като отчела 3.46 промила алкохол в кръвта.
На този стадий не е ясно още какъв брой време ще остане в психото 57-годишният Илия Вълов, само че неговите близки чакат лекуването да помогне в превъзмогването на алкохолната му взаимозависимост и той още веднъж да предава своя скъп опит на младите футболисти на „ Ботев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР