Легендарният футболист Диего Марадона се впуска в ново предизвикателство, след

...
Легендарният футболист Диего Марадона се впуска в ново предизвикателство, след
Коментари Харесай

Марадона започва работа в беларуския тим "Динамо"

Легендарният футболист Диего Марадона се впуска в ново предизвикателство, откакто стартира работа в Беларус. Аржентинецът подписа тригодишен контракт с локалния " Динамо " (Брест), където ще бъде ръководител на Съвета на шефовете.

Марадона дойде в Беларус в понеделник по обяд и беше посрещнат от стотици почитатели. От клуба бяха организирали особено посрещане за аржентинеца, като го чакаха с самун и сол.

Във функционалностите му ще влиза решение на въпроси за стратегическото развиване на клуба и взаимоотношение сред обособените структури. Марадона идва в Беларус от Русия, където работеше като анализатор на международното състезание за венецуелската телевизия " Телесур ".

" За мен е предизвикателство да бъда тук. Ще предам опита си на хората в Беларус, с които нямам самообладание да работя ", сподели Марадона на конференция.

Аржентинецът занапред ще се среща с локалния футбол. След конференцията той се насочи към стадиона в Брест, където да следи дуела сред " Динамо " и " Шахтьор " (Солигорск).

Фотогалерия: Емоциите на Диего Марадона при трагичната победа на Аржентина >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР