Легендарният френски нападател Тиери Анри е сравнил своя сънародник Антони

...
Легендарният френски нападател Тиери Анри е сравнил своя сънародник Антони
Коментари Харесай

Анри: Марсиал е същият като мен, когато дойдох в Арсенал

Легендарният френски нападател Тиери Анри е сравнил своя съотечественик Антони Марсиал със себе си от интервала, когато дойде в Арсенал през 1999 година. Рекордьорът по голове с екипа на " топчиите " обаче се опасява, че нападателят на Манчестър Юнайтед не може да разгърне цялостния си капацитет, защото в съблекалнята на " алените дяволи " няма хора, които да му оказват помощ за това. Думите на Анри бяха представени от неговия някогашен съотборник Лий Диксън.

" Анри ми сподели: " Той е тъкмо подобен, какъвто бях аз, когато пристигнах в Арсенал. Той обаче би трябвало да премине през процеса, както направих аз с твоя помощ, само че не знам дали съблекалнята на Манчестър Юнайтед е такава ". Тиери сподели, че това го е оформило ", споделя Диксън.

" За да го съпостави със себе си, приказва задоволително красноречиво за това какъв е Марсиал и какъв е неговият темперамент. Той е суперталантлив и мисля, че би могъл да се развие по сходен метод, в случай че бе попаднал в остарялата съблекалня на Манчестър Юнайтед, в която имаше такива характери, каквито бяхме се събрали в нашата в Арсенал ", прибавя Диксън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР