Легендарният екшън герой от 90-те години на миналия век стана

...
Легендарният екшън герой от 90-те години на миналия век стана
Коментари Харесай

Нов скандал около Стивън Сегал! Актьорът този път ще мами хората с …

Легендарният екшън воин от 90-те години на предишния век стана лице на стартъп за криптовалута и приканва хората да внесат парите си в ICO (първоначално предложение на монети). Звездата стана дипломат на плана Bitcoiin2Gen. Мнозина специалисти обаче съзряха в новия стартъп очевидни признаци на пирамида, написа Mashabble.
" Стивън Сегал стана международен дипломат на криптовалутния план Bitcoiin2Gen ", написа в Туитър.

Съдейки по документите White Paper, планът е учреден въз основата на криптовалутата ефириум. Bitcoiin2Gen се готви за ICO и благодарение на популярния артист се надява да притегли колкото се може повече внимание към себе си. " Като будист, дзен преподавател и врач, Стивън живее въз основата на правилата на развиването на физическото положение на индивида за отбрана на неговата душа. Тези правила са споделяни и от Bitcoiin2Gen ", се споделя в описанието на плана.



Експерти и коментатори в мрежата обаче заподозряха в Bitcoiin2Gen пирамида. За това приказват няколко признаци. Първо, стартъпът работи въз основата на реферална система, т.е. за привличането на нови инвеститори на потребителя се дават обещание бонуси. Второ, техническото изложение на стартъпа е извънредно нищожно. Трето, планът употребява името Bitcoiin2Gen, което навежда на мисълта за най-популярната криптовалута в света.

Трябва да се означи, че огромна част от криптовалутните стартъпи, почнали активност през интервала 2017 - 2018 година, се оказаха очевидни или замаскирани пирамиди. В края на предходната година бе обявено за пирамидата на Сергей Мавроди, основател на МММ. На 1 януари 2017 година Мавроди пусна плана въз основата на блокчейн, само че след по-малко от година той се срина.
Припомняме също и българският случай с фараонката Ружа Игнатова, чиято компания се проверява от десетки служби по света.

Според немското обвиняване става дума за „ пирамидална конструкция за машинация с комерсиална цел, прогресивно набиране на клиенти и пране на пари “.

Друг скандал, в който се забърка Сегал, бе на родна почва. Припомняме, че родната моделка Гери Дончева направи шокиращи разкрития за артиста и призна по какъв начин артистът се е възползвал от нея.

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР