Легендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в България в понеделник,

...
Легендарният британски изпълнител Том Джоунс пристига в България в понеделник,
Коментари Харесай

Том Джоунс пристига в Пловдив в понеделник за концерт в Античния

Легендарният английски реализатор Том Джоунс идва в България в понеделник, за една вълнуваща среща с почитателите си в Античен спектакъл Пловдив на 24 юни. За концерта си на античната сцена той идва с екип от над 30 индивида, които да се погрижат за страхотния тон и атмосфера по време на концерта. Вратите ще отворят в 19:30 часа, а Том Джоунс ще излезе на сцената към 21 часа.

Поради лимитирания потенциал и спецификата на Античния спектакъл, опцията за безвъзмезден достъп на деца до 10 години, не е годна за концерта на Том Джоунс. Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат позволени само след показване на попълнена декларация за компаньон, която може да намерите в уеб страницата на Eventim - www.eventim.bg или на място, оповестяват уредниците.

Огромният интерес към концерта беше предстоящ. Билетите са съвсем разпродадени, като към момента има лимитирано количество в продажба. Те могат да бъдат закупени от касите на Античен спектакъл Пловдив и Ивентим.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР