Легендарният бразилски плеймейкър Роналдиньо сравни изгряващата звезда на Арсенал Габриел

...
Легендарният бразилски плеймейкър Роналдиньо сравни изгряващата звезда на Арсенал Габриел
Коментари Харесай

Роналдиньо: Мартинели може да стане най-добрият в света

Легендарният бразилски плеймейкър Роналдиньо съпостави изгряващата звезда на Арсенал Габриел Мартинели с великия Роналдо Назарио, смятайки, че младокът има всичко належащо, с цел да повтори достиженията на острието.

Мартинели се оправя феноменално в първия си сезон на Острова, отбелязвайки 10 гола досега през акцията във всички шампионати. Формата му провокира интерес из цяла Европа, като явно е хванал и окото на легендата на Барселона Роналдиньо.

"Бразилците сме доста щастливи и изпълнени с вяра за неговото бъдеще. Такъв гений, който играе с сходно самочувствие на 18-годишна възраст, е рядко срещан ", стартира Рони.

"Припомня ми на Роналдо, когато за първи път пристигна в Европа и вкара 30 гола в първия си сезон. Виждам същото дръзновение и предпочитание да се надиграва с съперниците, без капчица боязън ".

"Роналдо искаше непрекъснато да е в позиция, с цел да вкарва голове. По този метод стана и най-хубавият състезател в света. Виждам същият капацитет и за Мартинели ", приключи бразилската легенда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР