Легендарният бразилски футболист Роналдиньо Гаучо ще сключи брак с две

...
Легендарният бразилски футболист Роналдиньо Гаучо ще сключи брак с две
Коментари Харесай

Роналдиньо ще сключи брак с две жени едновременно

Легендарният бразилски футболист Роналдиньо Гаучо ще подписа брак с две дами по едно и също време, пишат в Бразилия. Съпруги на някогашната звезда на Барселона ще станат Присила Коельо и Беатрис Соуса, които живеят с Роналдиньо в имението му в Рио де Жанейро от декември 2017 година.
Любопитното е, че двете дами са приятелки между тях и не ревнуват една от друга. Футболната звезда е направил заричане, че ще им подарява идентични дарове по време на взаимния им живот.
Закритата сватбена гала ще се организира през август в дома на жениха.
Роналдиньо живее от 4-5 години с Присила, а с Беатрис се среща през 2016 година. " Mirror " написа, че двете бразилки получават месечно по 1500 паунда за харчене от обичания си мъж. Носителят на " Златната топка " е изискал да се ожени и за двете през януари 2017 година и им е дал два годежни пръстена.
Сестрата на Диньо Дейси, която е срещу полигамията му, към този момент е оповестила, че няма да участва на церемонията. За музиката на тържеството ще се погрижи бразилският артист Жорже Версило, който е комшия на футболната легенда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР