Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил се върна няколко

...
Легендарният бранител на Манчестър Юнайтед Гари Невил се върна няколко
Коментари Харесай

Невил: Фърги полудяваше, ако паднем от Ливърпул

Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил се върна няколко години обратно във времето, когато Сър Алекс прилагаше по този начин известния "сешоар ". Той призна, че по принцип в по-нормалните мачове шотландецът е бил по-благосклонен, само че е подивявал, когато нещо не върви в мачовете против Сити и най-много - тези против Ливърпул.

"Сър Алекс постоянно се държеше друго към огромните мачове ", разяснява Невил, представен от "Скай Спортс ", където се изявява като ефирен коментатор.

"Той можеше да бъде относително спокоен, изключително към края на по този начин наречените "нормални " срещи, само че в мачовете против Сити и Ливърпул постоянно бе много натоварен като държание. През седмицата преди огромни срещи, когато го видиш по коридора, той бе предпазлив и сериозен, до момента в който за естествените мачове бе много по-весел и в много по-добро въодушевление ".

"Хората приказват постоянно за по този начин наречения "сешоар ", а най-честото място, където може да се усети такова нещо, е на "Анфийлд " - на полувремето или в края на мача. Той просто не можеше да загуби там. И в случай че бием като посетители Ливърпул, без значение по какъв начин сме играли, това бе най-хубавото нещо на света в дадения ден ".

"Най-лошото нещо от него съм виждал, откакто сме изгубили на "Анфийлд. Обикновено следва жестока дрънканица от най-малко 25 минути след сходна загуба ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР