Легендарният боксов треньор Теди Атлас разкритикува Кубрат Пулев. Членът на

...
Легендарният боксов треньор Теди Атлас разкритикува Кубрат Пулев. Членът на
Коментари Харесай

Легендарен боксов треньор разкритикува Кубрат Пулев

Легендарният боксов треньор Теди Атлас разкритикува Кубрат Пулев. Членът на боксовата " Зала на славата ", който е извеждал 18 състезатели до международната купа и е бил част от екипа на Майк Тайсън, счита, че българинът е оказал доста слаба опозиция на Антъни Джошуа в борбите за международните трофеи на WBA, WBO и IBF в тежка категория в Лондон.

" Джошуа имаше шанс, че се би с Пулев. Кубрат не бе толкоз сложен съперник. Той е на 39 години, показваше мощна брадичка, когато искаше, само че няма инстинкти. Пулев реагираше зле на ударите, които летяха върху него. Изглежда, че Пулев изобщо не бе квалифициран за тази борба. Той ми приличаше на робот.

Когато Пулев искаше, той успяваше да се оправи с тежките удари на Джошуа, само че в първите рундове обръщаше тил... Никой нямаше да оспори, в случай че реферът беше спрял борбата в този миг. Кубрат се загуби в мача, той не знаеше какво да прави. Според мен, той оказа доста малко опозиция.

Пулев се опита да нанесе удари, само че не му беше елементарно да се измъкне от тези на Джошуа. В тази борба можеше да се види и несигурността на Джошуа. Това се виждаше по време на цялата борба. Британецът не си възвърна изцяло самочувствието ", сподели Теди Атлас в ефира на подкаста THE FIGHT with Teddy Atlas.

В този дуел на 12 декември Антъни Джошуа нокаутира Кубрат Пулев в 9-ия рунд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР