Легендарният боксов треньор и член на боксовата „Зала на славата“

...
Легендарният боксов треньор и член на боксовата „Зала на славата“
Коментари Харесай

Легендарен треньор: Кубрат Пулев е разочарован, много близо е до 40

Легендарният боксов треньор и член на боксовата „ Зала на славата “ Теди Атлас изрази много отрицателно мнение за качествата на кандидата за международната купа Кубрат Пулев.
 Обявиха нова дата за борбата Пулев - Джошуа

Атлас, който е извеждал 18 състезатели до международната купа и е бил част от екипа на Майк Тайсън, счита, че българинът няма да бъде особена спънка пред Антъни Джошуа като съгласно него това значително е по този начин и поради възрастта му.

„ Пулев имаше огромна кариера като дилетант, само че той не е млад. На 38 е, доста покрай 40. Нещата се трансформират на 40. Имаш Пулев, който е леко отчаян, беше добър дилетант, от България е, само че не е това, което си мислеха, че ще бъдат. Той беше нокаутиран от Владимир Кличко през 2014, по-късно завоюва всичките си мачове, само че не са на това равнище “, проучва Атлас.

Той показа мнението си и за завръщането на Джошуа след изненадващото проваляне от Анди Руис. „ Много хора мислеха, че Джошуа е най-хубавият, само че по-късно беше нокаутиран от Руис, само че след това се възроди, което не е елементарно. Джошуа се завърна, употребява физиката си. Той стана евтина версия на Мохамед Али. И не му се майтапя, тъй като всеки би бил евтина версия на Мохамед Али. Свърши доста добра работа, направи това, което трябваше във втория мач с Руис, да играе със слабостите на Руис. В идващия мач ще е забавно, дали ще е нов жанр или ще е композиция от новия и остарелия жанр. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР