Легендарният бивш защитник на Реал Мадрид Гойо Бенито почина на

...
Легендарният бивш защитник на Реал Мадрид Гойо Бенито почина на
Коментари Харесай

Почина легендарен защитник на Реал

Легендарният някогашен бранител на Реал Мадрид Гойо Бенито умря на 73-годишна възраст след дълга борба със болестта Алцхаймер, заяви испанският гранд през днешния ден, представен от БГНЕС.

Бенито изиграва 420 мача за Кралския клуб сред 1969 и 1982 година, като печели купата в Ла Лига шест пъти и още пет пъти Купата на краля. Бенито има и 22 мача за националния тим на Испания.

" Реал Мадрид поддържаше Бенито до самия завършек на борбата му с заболяването, която продължи повече от десетилетие. Той е една от великите митове на клуба. Днес фамилията на Реал Мадрид е в печал, до момента в който си спомняме за един от великите бранители в нашата история ", обявиха от клуба.

" Продължаваме да получаваме неприятни вести, както на национално, по този начин и на световно равнище. Днес загубихме един необикновен човек и същински мадридист. Почивай в мир, Гойо Бенито ", написа в Twitter някогашният вратар на Реал Икер Касияс. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР