Легендарният бивш защитник на Манчестър Юнайтед Яп Стам заяви в

...
Легендарният бивш защитник на Манчестър Юнайтед Яп Стам заяви в
Коментари Харесай

Преди дербито на Манчестър: Яп Стам обясни как се спира чудовището Халанд

Легендарният някогашен бранител на Манчестър Юнайтед Яп Стам съобщи в изявление за " Sportbible ", че знае по какъв начин би трябвало да се пазят клубовете от Висшата лига против норвежкия " снайперист " на Манчестър Сити Ерлинг Халанд.

22-годишният норвежец вкара невероятните 11 гола в първите си седем мача във Висшата лига, в това число два хеттрика, и добави три гола в два мача от Шампионската лига след прехвърлянето си от Борусия (Дортмунд). Той ще играе в първото огромно дерби на Англия против Манчестър Юнайтед в неделя и Стам, който завоюва три трофеи с " алените дяволи ", съобщи, че знае тъкмо какво да се прави против него.
 Култов Пикси: Рецепта за прекъсване на Халанд? Аз да не съм готвач...
Култов Пикси: Рецепта за прекъсване на Халанд? Аз да не съм готвач...

Тази вечер Сърбия и Норвегия играят съдбоносен мач

" Трябва да си доста нападателен. Когато те са с топката, би трябвало да се уверите, че има човек покрай Халанд, с цел да го изолира от играта. Трябва да го покриваш, тъй като в случай че се опиташ да рискуваш и да играеш един на един с него, ще бъде мъчно да го спреш. Ето за какво би трябвало да играете нападателно против него ", изяснява 50-годишният Стам.

Той също по този начин прибавя, че отборите се пробват да създадат специфични проекти за него.

" Отборите сменят защитните си обединения, когато той играе. Някои споделят, че би трябвало да сложим халф пред него, с цел да не му даваме задоволително пространсто. Това е въпрос на избор ", прибавя нидерландецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР