Легендарният бивш нападател на Арсенал Йън Райт сподели, че Шкодран

...
Легендарният бивш нападател на Арсенал Йън Райт сподели, че Шкодран
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал разби грешника Мустафи от критики

Легендарният някогашен нападател на Арсенал Йън Райт показа, че Шкодран Мустафи сподели за следващ път при равенството 2:2 против Челси, че той не е задоволително добър за тим от калибъра на "артилерситите ".

Мустафи беше огромният виновник, когато в 30-та минута не съумя да върне добре топката към стража Бернд Лено, което принуди Давид Луис да се намеси спешно и да си изкара червен картон за нарушаване в наказателното поле против Тами Ейбрахам.

Райт още веднъж не спести рецензиите към бранителя, който по този начин и не съумя да убеди почитателите на тима по време на съвсем 4-годишния си престой на "Емиратс ".

"Всички видяхме неговото сърцераздирателно изказване към почитателите. Истината обаче е, че той просто не е задоволително добър ", стартира легендата.

"Той получи редица шансове, с цел да се потвърди, само че това по този начин и не се случва. Не го предпочитам като единствен виновник, той играе основно, тъй като Арсенал няма различен избор и не може да се отърве от него ", приключи рецензията на Райт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР