Легендарният бивш комисионер на НБА Дейвид Стърн беше приет спешно

...
Легендарният бивш комисионер на НБА Дейвид Стърн беше приет спешно
Коментари Харесай

Легендарна за NBA фигура с инсулт в ресторант, оперираха го

Легендарният някогашен посредник на НБА Дейвид Стърн беше признат незабавно в нюйоркска болница, с цел да претърпи незабавна мозъчна интервенция, оповестиха американските медии. Според информациите, 77-годишният някогашен началник е колабирал в ресторант.

Извикан е екип на незабавна помощ, който откарал в болница някогашния необут на най-силното баскетболно състезание в света. В лечебното заведение е открито, че членът на Залата на славата на НБА е получил мозъчен кръвоизлив.

Дейвид Стърн беше посредник на НБА в продължение на 30 години (1984-2014 г.). За този интервал той трансформира Лигата в световната мощ, която е през днешния ден. По време на неговото ръководство шампионатът се усили със седем нови тима, а шест отбора пък смениха местоположението си.

За 30 години под негово управление Лигата на Извънземните усили приходите си от телевизионни права 40 пъти, а междинната заплата на играчите скочи от 250 000 $ през 1984 година до повече от 5 милиона. През 2014 година Стърн беше признат в Залата на славата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР