Легендарният бивш играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов засипа

...
Легендарният бивш играч и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов засипа
Коментари Харесай

Паро хвали Бодуров: В националния е непробиваем

 Николай Бодуров: Новите момчета в националния тим са завеси
Легендарният някогашен състезател и треньор на ЦСКА Аспарух Никодимов засипа с похвали защитата на " алените " и персонално стожерът в отбрана Николай Бодуров.

Като цяло Паро е извънредно удовлетворен от представянето на Бодуров, Кирил Десподов и Божидар Чорбаджийски в мачове от Лигата на нациите с националния тим.

" Няма кой да вкара на ЦСКА, в случай че Бодуров играе както в националния. Беше стоманен против Словения и Норвегия. В ЦСКА от време на време се разсейва и позволява необясними неточности. На Десподов му беше по-трудно. Срещу Норвегия видя, че морето не е до колене. Асистенцията му против Словения беше добра, само че се помнят головете.

Сигурен съм, че може и доста повече. Като цяло ЦСКА би трябвало да се развие още като тим, в случай че желае да детронира Лудогорец. На " Армията " могат да съжаляват, че не се възползваха от опцията да имат по-голям задатък пред разградани ", споделя още Паро пред " Тема Спорт ", като не спести и някои сериозни забележки, изключително по адрес на Тиаго Родгригес.

" Ако продължава да играе както до момента, изобщо да не му оферират контракт. Да идва идващият като него и толкоз ", заключава Никодимов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР