Легендарният бивш халф на Арсенал Робер Пирес се обърна с

...
Легендарният бивш халф на Арсенал Робер Пирес се обърна с
Коментари Харесай

Легенда на Арсенал се застъпи за рекордната покупка

Легендарният някогашен халф на Арсенал Робер Пирес се обърна с зов към почитателите на клуба да бъдат по-търпеливи към новото попълнение Никола Пепе.

Националът на Кот д’Ивоар дойде на „ Емиратс” това лято против рекордните за клуба 72 милиона паунда (около 79 милиона евро). До този миг 24-годишният състезател навъртя 6 публични мача за лондончани, в които обаче по този начин и не съумя да се разпише, като въпреки всичко се регистрира с 1 асистенция.

Тази форма породи значително подозрения измежду почитателите на „ артилеристите”, по тази причина Пирес ги посъветва да дадат време на Пепе. „ В Лил той беше приказен. През предишния сезон той беше един от най-силните футболисти – вкара 21 или 22 гола (всъщност 23 гола в 41 мача на всички фронтове – б.р.). Говорим за страховит футболист”, разяснява някогашният ученик на Арсен Венгер.

„ Сега той играе за Арсенал във Висшата лига и би трябвало да се приспособява. Първенството е тежко и доста мъчно. Затова бих споделил на почитателите да бъдат търпеливи с Пепе”, добави Пирес.

В 6-ия кръг на Висшата лига Арсенал приема Астън Вила на 22 септември от 18,30 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР