Легендарният бивш футболист на Ливърпул и настоящ телевизионен коментатор -

...
Легендарният бивш футболист на Ливърпул и настоящ телевизионен коментатор -
Коментари Харесай

Джейми Карагър наплю момиче. Баща ѝ се заяждал с него

Легендарният някогашен футболист на " Ливърпул " и сегашен ефирен коментатор - Джейми Карагър, се забърка в скандал след загубата на мърсисайдци от " Манчестър Юнайтед " с 1:2 през уикенда. Най-потърпевша от гнева на някогашния състезател се оказа 14-годишно момиче.

Карагър бил засечен на автомагистралата след дуела. Бащата на детето, очевидно почитател на " Манчестър Юнайтед ", не пропуснал да се заяде поради загубата и отправил неприятни реплики към спечелилия в Шампионската лига от сезон 2004/2005.

Бившият футболист не остана задължен, смъкна стъклото на колата си и се изплю по посока на дразнителя. От това негово деяние пострада не водачът, а неговата щерка, която седеше на задната седалка.

Бащата твърди, че по никакъв метод не е обидил Карагър, а просто се е пошегувал с него.

" Беше много повече от " Здрасти, Джейми! Бихме ви с 2:1 ". Провокира ме няколко пъти. Първо си продължих по пътя, само че ми кипна. Не трябваше да го върша! Зачудих се за какво възрастен човек, с дете на задната седалка се заяжда по този начин ", изясни Карагър.

Бащата на потърпевшото момиче твърди, че Карагър сигурно е забелязал щерка му и все пак е работил.

След неприятната преживелица Карагър се е свързал със фамилията и е поднесъл своите извинения на момичето.

От малкия екран, в който работи някогашният футболист, обявиха, че държанието му е неприемливо и ще го обсъдят с Карагър.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР