Легендарният бивш футболист на Арсенал Мартин Киоун очевидно загуби търпение

...
Легендарният бивш футболист на Арсенал Мартин Киоун очевидно загуби търпение
Коментари Харесай

Икона на Арсенал: Пепе? Лил ни се смеят на път за банката

Легендарният някогашен футболист на Арсенал Мартин Киоун явно загуби самообладание към рекордната облага Никола Пепе. Някогашният бранител непосредствено разгласи, че платените 72 милиона паунда за котдивоарския нападател са били прекалено много, а неговият някогашен отбор Лил с необятна усмивка е прибрал парите.

Сумата към момента не е издължена в цялостен размер, защото поради бюджетните си ограничавания „ артилеристите” се договориха да я платят на няколко вноски. Това, несъмнено, въпреки това демонстрира доверието в качествата на 24-годишния Пепе, защото сходни финансови задължения ще дадат отражение върху пазарните качества на клуба за бъдещи отчетни интервали.

Емери е уверен в качествата на Никола Пепе

До този миг Пепе обаче е съвсем неосезаем на терена, като единственият му гол (в 9 мача) пристигна след дузпа, която щатният реализатор Пиер-Емерик Обамеянг му отстъпи. В четвъртък вечер Арсенал унищожи белгийския Стандард Лиеж с 4:0 , само че котдивоарецът още веднъж не съумя да бъде измежду голмайсторите.

За Киоун сега 18-годишният младеж на клуба Букайо Сака се показва надалеч по-силно, но мениджърът Унай Емери продължава да упорства с Пепе поради високата трансферна сума. „ Ако се замислим за Арсен Венгер, той в никакъв случай не би блокирал пътя на млад футболист, само че сега има действителна заплаха това да се случи с Букайо Сака”, съобщи англичанинът.

„ Дали Пепе ще е в тима? Платиха се голямо количество пари за него, а Лил се смее по целия път за банката след този трансфер.”

„ Това към момента са първите му дни и може би играчът ще преобърне нещата, само че до този миг въобще не демонстрира това, което се очакваше от него”, безапелационен беше Киуон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР